L'experiència i professionalitat són valors essencials...

Transports aeris internacionals, consolidació...

La nostra experiència és la millor garantia...

També disposem de la nostra secció de suport a tercers...

També tenim el concepte i coneixement de Logística...

Previous Next Play Pause
Transport Terrestre Transport Terrestre
Transport Aeri Transport Aeri
Transport Marítim Transport Marítim
Suport Logístic a Tercers Suport Logístic a Tercers
Emmagatzematge i Distribució Emmagatzematge i Distribució

Transport Internacional Barcelona, transport internacional mercaderia, terrestre, marítim i aeri

Transport internacional terrestre: El nostre Servei de transport terrestre abasta tant l'àmbit nacional com internacional. La gestió completa de trajecte, estoc i / o lliurament dels productes es duguin a terme, sense que tingui l'atenció en aquesta gestió, de la qual ira rebent puntual informació per la nostra part. transports terrestre a tota espanya i també de forma internacional a països d'Europa.

Transport internacional marítim: Oferim intent el transport marítim internacion d'exportació com el d'importació tant en servei d'agrupatge (LCL) com de contenidors complets (FCL); des / per als principals ports del món a través de la nostra xarxa de col·laboradors. Sol·liciti pressupost sense compromís per als seus enviaments internacionals marítmos.

Transport internacion aeri: som membres de IATA / FIATA, ia través de la seva àmplia xarxa de corresponsals a nivell mundial, atenem a les necessitats de qualsevol tipus de transport aeri internacional de importatión o exportació, door to door, door to airport, combinat marítim aeri, adaptant-nos als terminis de lliurament de cada client.

ABG INT'L LOGISTICS

Som una empresa dedicada al transport internacional i control logístic de les mercaderies.

En ABG INT'L LOGISTICS, comptem amb un equip professional amb àmplia experiència en el sector, estudiant el flux de materials, productes acabats i la informació associada amb els mateixos, des del proveïdor fins al client ...Llegir més

Incoterms

Accés Clients

Consulteu el tracking de la seva comanda.
Usuari:

Contrasenya:

Registra't
¿Has oblidat la contrasenya?